XX Edycja Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”

Dziś mija termin zgłoszeń do Wojewódzkiego Finału XX Edycji Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”, który odbędzie się w dniu 24 lipca 2021 r. w gminie Wojsławice. Konkurs odbędzie się w dwóch kategoriach: Konkurs na najlepszy regionalny produkt żywnościowy; Konkurs na najlepszą potrawę regionalną. Zgłoszenia należy przesyłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres e-mailowy:

Dziś mija termin zgłoszeń do Wojewódzkiego Finału XX Edycji Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”, który odbędzie się w dniu 24 lipca 2021 r. w gminie Wojsławice.

Konkurs odbędzie się w dwóch kategoriach:

  1. Konkurs na najlepszy regionalny produkt żywnościowy;
  2. Konkurs na najlepszą potrawę regionalną.

Zgłoszenia należy przesyłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres e-mailowy: konkursy@lubelskie.pl, lub na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. A. Grottgera 4, 20-029 Lublin.

tel. (81) 44 16 538 oraz (81) 44 16 802

Organizatorem konkursu jest Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie wraz z Polską Izbą Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Urzędem Gminy Wojsławice.

Do pobrania: 

Regulamin Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”

Regulamin Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” na najlepszy regionalny produkt żywnościowy

Karta zgłoszeniowa do konkursu na najlepszy regionalny produkt żywnościowy

Regulamin Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” na najlepszą potrawę regionalną

Karta zgłoszeniowa do konkursu na najlepszą potrawę regionalną

Zobacz cały komunikat na stronie